Ooit heeft u misschien geschaatst met ijzers van 'Nooitgedagt'. Een fabriek in Ijlst waar schaatsen, gereedschap en speelgoed gemaakt werd, In 1953 stopte de productie van speelgoed dat werd gemaakt van hout afval. Dat speelgoed zijn we nu verliefd op geworden en heeft onze voorrang om te bemachtigen en te restaureren. Niet voor de verkoop, maar keurig in een vitrine voor eigen gebruik.  Ook ander speelgoed dat niet meer te krijgen zijn maken we na. Kijk mee naar dit leuke speelgoed. Stuk voor stuk leuk oud speelgoed met een verhaal erachter. Soms laten we onze idee├źn ook weleens de vrije loop.
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
Oude trein van 30 cm opknappen, hoe leuk.                                       Jukka truck restaureren. lakken, maarja, eerst natuurlijk....
 

 
 Gered voor de toekomst. Ondanks alle bekeuringen.                       We maken een Jeep volgens model van  Nooitgedagt.

 
Dit gaan we toch niet weggooien? Opfrissen is beter.                       Van afvalhout maakt men plankjes. (of iets leuks)
 

 
Oud speelgoed maken. Auto jaren 50. Nieuwe hobby?                    Jazeker, net als deze blokkenkar restaureren.
 

 
 50 jaar oude Nooitgedagt speelgoedauto's   restaureren.              Auto's met historie. Goed om te bewaren.

 
Heel anders is het restaureren van een Lundby poppenhuis.          Nog een poppenhuis. 75 jaar oud, Kon wel een opfrisser
50 jaar oud. Veel werk en tijd. Maar O zo leuk om te doen.             gebruiken dus. Meekijken naar het herstel?