Promotie filmpjes kunnen vaak heel goed uitkomst bieden. Niet alleen voor de vereniging of hobbyclub, maar zeker ook om uw produkten mondeling te presenteren. Vaak wil men weten met wie ze te doen hebben als het om website's gaat die diensten aanbieden. Even voorstellen via een filmpje en je produkten laten zien. Dat kan dus allemaal. (klik op de foto)
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
Een bezoek aan het DAF museum in Eindhoven.                                Oude foto's uit het fotoalbum gewoon gefotografeerd.
Zeker een bezoek waard. Goed dat het allemaal bewaard is.           Snelle manier van digitaliseren, maar gaat best.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Modelbouw Rijper Eilanden zit op de zolder van het hotel.              Iets heel anders is het restaureren van een Lundby
Zeker kijken wat deze mensen allemaal doen.                                    Poppenhuis. Leuk klusje. Maaarrrrr  o zo leuk.

Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Volgens ons de enige zaak met service met een grote S.                   Nog een poppenhuis. 75 jaar oud, Kon wel een opfrisser Pasfoto's en alles voor satelliet en PC apparatuur.                           gebruiken dus. Meekijken naar het herstel?
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
Nooit op Texel geweest?  Zeker eens doen!                                        Of een dagje Gouda. Ook leuk om te zien.
 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen
September is normaal de maand van de Waterdag in Edam.            Dagje naar Amsterdam? Ga zeker eens een wandeling
Feest voor alle bewoners en het dorp is 1 grote rommelmarkt.        maken op Prinsen eiland. Een waar kunstenaars plekje.
 

Afbeelding invoegen