Welkom bij Sweetdesign. Maar wat doen we eigenlijk? We doen veel met  foto's. We restaureren beschadigde foto's, en halen obstakels weg die de foto verstoren. Foto's van b.v. uw vakantie, daar maken we een film van oftewel  AudioVisual genoemd.
De tweede hobby is het restaureren of maken van oud houten speelgoed uit de jaren 50. Nooitgedagt (ja, van de schaatsen)
is daar een  grote naam in. We proberen het te kopen, liefst heel oud, en te restaureren, als dat niet lukt gaan we het maken. Om te bewaren en niet te vergeten omdat er vaak een mooi verhaal achter zit. Zie de voorbeelden op onze pagina's .
 
 
Ontwerpen of onderhoud van NovoSite website's voor uw hobby, club of winkel doen we ook. Hulp nodig met foto's, een slideshow (als hierboven), header of logo? neem contact op. Wij werken uitsluitend met NovoSite. Kaartje voor uitnodiging, kinderfeest of een flyer voor uw winkel of evenement? Doen we ook! Juist voor kleine oplagen. Ontwerp maken wij voor u en printen doet u eventueel zelf of laat u doen via een printshop. Alles kan! Kijk voor voorbeelden op de pagina Printwerk.