Afbeelding invoegen  
SweetDesign is ontstaan door een aantal hobbyisten,  Menno, Theo, Shireen, Bob en Leon. Allen met dezelfde leuke hobby. Allemaal op het gebied van fotografie en film. Ons doel is een groep te creëren met als hobby het maken van foto-film presentaties voor eigen kring en anderen behulpzaam te zijn. Met de start van Sweet-Design is er nu een 'hobby' website waar u terecht kunt voor hulp bij het bewerken van uw foto's, films, kaarten, flyer's en het (laten) maken van logo's en/of headers voor b.v. uw eigen website. Aanpassen en op maat maken van foto's voor uw webshop kan natuurlijk ook.
 
Al ons werk is hobby,
maar dan wel met een professionele uitstraling.
 
Een digitale foto-show van vakantie of trouwfoto's die uw kijkers aan de buis gekluisterd houdt. Waarom? Omdat uw fotoserie op uw televisie gepresenteerd wordt als een soort documentaire. Een van onze hobby's is het maken van fotoshow's, of liever AudioVisuals. U kiest uw eigen muziek, en teksten naar uw eigen idee.Dit wordt dan verwerkt in de foto-slide shows. Verrassend voor de kijker(s). Ook over te zetten naar de iPad of iPhone. En  Audio Visuals  vervelen eigenlijk nooit.
 
Ook een  Promotiefilm  kunnen we (samen met u) maken. Een leuk filmpje op YouTube om uw artikelen te promoten.
 
Wat we ook doen is het restaureren of bewerken van (oude) foto's. Krassen worden verwijderd, ontbrekende delen worden aangevuld of voorzien van een andere achtergrond. Scherper maken, bijwerken, inkleuren en weer afdrukken of  overzetten op CD, DVD of Blu-Ray. Lange foto's vierkant maken of andersom? het kan allemaal. U ziet het bij Fotobewerking

Hulp bij met het opzetten van uw website, WebDesign  en het plaatsen van uw fotomateriaal kan ook allemaal.

Een logo maken naar uw eigen wens of een ontwerp maken voor een flyer of uitnodiging kunnen we u ook mee helpen.
Zie de voorbeelden op de pagina  Printwerk  Ja, waar kunnen we u eigenlijk niet mee helpen als het om foto's gaat.
Heeft u hulp nodig met uw foto's voor uw website? neem contact met ons op en wij helpen u met uw fotowerk.
 
Degenen die werken met de webbuilder van NovoSite kunnen zeker bij ons terecht. Sinds het Forum opgeheven is zijn er misschien vele vragen over toepassingen of oplossingen. Wij helpen u graag verder met uw NovoSite website met het plaatsen van uw foto's, teksten, sliders, header en alle andere aanpassingen. 
 

 
Afbeelding invoegen