SweetDesign is ontstaan door een aantal hobbyisten.
Allemaal met leuke hobby's. Veel op het gebied van fotografie en film, anderen met modelbouw. Ons doel is een groep te creƫren met als hobby het maken van foto-film presentaties voor eigen kring en anderen behulpzaam te zijn.
SweetDesign is een 'hobby' website waar u terecht kunt voor hulp bij het bewerken van uw foto's, films, kaarten, flyer's en het maken van logo's en/of headers voor b.v. uw eigen website. Aanpassen en op maat maken van foto's voor uw webshop kan natuurlijk ook.
Sinds kort is daar nu dus ook 'oud' houten speelgoed bijgekomen.

Al ons werk is hobby,
maar dan wel met een professionele uitstraling.

Een digitale foto-show maken van b.v. uw vakantie die uw kijkers aan de buis gekluisterd houdt. Waarom? Omdat uw fotoserie op uw TV of tablet gepresenteerd wordt als een soort documentaire. Bij het maken van fotoshow's, of liever AudioVisuals, gebruiken we uw eigen muziek en teksten naar uw idee. En  Audio Visuals  vervelen eigenlijk nooit.
 
Wat we ook doen is het restaureren of bewerken van (oude) foto's. Krassen worden verwijderd, ontbrekende delen worden aangevuld of voorzien van een andere achtergrond. Lange foto's vierkant maken of andersom?. U ziet het bij Fotobewerking

Hulp bij met het opzetten van uw website, WebDesign  en het plaatsen van uw fotomateriaal kan ook allemaal.

Een logo maken naar uw eigen wens of een ontwerp maken voor een flyer of uitnodiging kunnen we u ook mee helpen.
Zie de voorbeelden op de pagina  Printwerk  Ja, waar kunnen we u eigenlijk niet mee helpen als het om foto's gaat.
 
Degenen die werken met NovoSite kunnen zeker bij ons terecht. Sinds het Forum opgeheven is zijn er misschien vele vragen over toepassingen of oplossingen. Wij helpen u graag u verder met uw NovoSite website.
 
Oud houten speelgoed uit de jaren '50 verzamelen en restaureren is weer heel iets anders en doen we voor ons zelf. Niet voor de verkoop, we houden het zelf om een soort 'mini museum' te verwezenlijken. Speelgoed van 'Nooitgedagt' heeft daarbij wel onze voorkeur, maar ook ander speelgoed als het maar oud is.
 

 
Afbeelding invoegen